Skip to main content

Versterken
Vitaliseren
Verankeren

Dit zijn onze pijlers

Versterken

Alles wat je aandacht geeft groeit. Wij richten ons op dat wat we kunnen versterken bij organisaties en medewerkers. Vanuit een wetenschappelijke én praktische blik. We negeren daarbij niet de problemen maar kijken wat er versterkt kan worden. Dit doen we door te faciliteren en te motiveren. Allereerst stellen we de medewerkers in de gelegenheid om mee te doen. Daarnaast prikkelen en stimuleren we de intrinsieke motivatie om zelf verantwoordelijkheid te nemen en letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Dit doen we niet top down maar het liefst vanuit de medewerkers zelf. 

Vitaliseren

Onze focus ligt op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dit doen we met een positieve en open blik. We focussen op het goede motiverende gesprek in de organisatie. Door de vraag achter de vraag te ontdekken en door te motiveren in plaats van te oordelen. Hierdoor pakken medewerkers zelf de regie en ontstaat de juiste energie om persoonlijke doelen te realiseren. 

We gaan de medewerkers en de organisatie echt activeren met al onze activiteiten. En dat wordt zichtbaar en voelbaar.

Verankeren

Wij bieden een traject op maat, toegespitst op je organisatie. Met gedegen kennis, valide instrumenten, een frisse en positieve blik, een dosis plezier en veel enthousiasme. We denken mee hoe je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in je organisatie kunt verankeren. Geen eendagsvlieg maar duurzaam effect, daar gaan we voor. Door te evalueren en optimaliseren kun je als organisatie zelf verder aan de slag. Zodat de medewerkers blijvend gestimuleerd worden en inzetbaar blijven.

Dat doen we in 3 stappen

Oriëntatie

Gezamenlijk beantwoorden we de waarom, wat, (voor)wie, wanneer en hoe vragen. Zo krijgen we een goed beeld van de huidige en gewenste situatie en zorgen we dat we de juiste keuzes maken die passen bij jouw organisatie. Inclusief passende communicatie oplossingen om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen. Altijd maatwerk dus. Enne.. lekker praktisch dus geen lange rapporten.

Optimalisatie

Optimalisatie

We evalueren de activiteiten en maken een rapportage. Hebben we onze doelen behaald? Wat kunnen we nog optimaliseren? Ons doel is dat jullie ook zonder adviseur verder kunnen met onze aanbevelingen. Duurzaam resultaat. Zodat vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en amplitie blijvend aandacht krijgen in jullie organisatie.