Skip to main content

Dit zijn wij!

BuroAmplio werkt samen met

Suzanne van den Hurk

“Vitaliteit staat voor mij voor lekker veel energie!”

Energie om blij en actief te leven.
Met aandacht voor mensen en de natuur.
Buiten bewegen.
Op avontuur gaan.
Mensen ontmoeten.
Mooie gesprekken.
Samen lachen.

In mijn werk, help ik mensen om hun leefstijl te verbeteren. Zodat ze meer energie krijgen om fijn te leven en te werken. En daar krijg ik dan weer veel energie van.

Mickey van der Laan

“Mijn hele leven blijven leren!”

Vitaliteit voor mij is genoeg energie en motivatie ervaren om dingen te doen die ik belangrijk, waardevol en vaak ook nog leuk vind.

Ik krijg energie van gesprekken die echt ergens over gaan doordat mensen zich veilig genoeg voelen om te delen wat er in hun leven en werk speelt en waar ze tegenaan lopen. En dan samen verkennen wat ze eventueel anders willen en welke stappen ze daarvoor kunnen gaan zetten.

Goska Sixma

Cultuurbouwer en expert

Een creatief en deskundig trainer en coach met een specialisme in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Deskundig in het bouwen aan organisaties door middel van groeileiderschap. Als cultuurbouwer en expert in groeileiderschap heeft Goska al veel organisaties mogen helpen om meer vanuit eigen identiteit, waarden en kracht te werken.

Hanneke Molenaar

“De juiste voeding: het beste medicijn.”

Ik help je op weg om je fitter te voelen, beter in je vel te zitten en meer energie te krijgen. Of dit nou door de overgang komt of door een verzwakt immuunsysteem waardoor je vermoeid blijft.

Samen zorgen we voor stabielere hormonen en een sterker immuunsysteem om gezond te blijven of te worden. Met de vier basisbehoeften ontspanning, voeding, beweging en ademhaling gaan wij samen aan de slag.

En ook met